La vergonya de la Diagonal

Que quedi clar en primer lloc i ja d’entrada, que al meu entendre la Diagonal actual es un autèntic caos, i que possiblement aquesta reforma que ara es planteja ja s’hauria d’haver fet fa anys. Que quedi clar també, que si fos ciutadana de Barcelona, jo hauria triat l’opició A, la del Bulevard, ja que considero que es la que distribuiex i delimita millor la circulació, a banda de que permet de no fer cap actuació sobre els arbres que ja existeixen.

A banda de tot això, avui que ja és divendres 14 de maig i ja fa 5 dies que la consulta sobre la Diagonal està oberta,. En general, es pot afirmar que no em fet altre cosa que sentir una vegada i un altre, a tots els mitjans de comunicació, el desastre que esta sent. Primer van ser el problemes informàtics només obrir, després el vot fals de l’alcalde Hereu destapat per la Vanguardia, tot seguit, l’intent de l’Ajuntament de no publicitar l’opció “C” (a la web segueix posant en els menus “les dues propostes”),  després la vulnerabilitat del sistema informàtic que permet votar en nom d’altre gent (com per exemple, Gerard Coca militant de les JERC votant en nom de l’infànta Cristina, o gent que han votat en nom d’Alberto Fernandez Diaz, entre d’altres…) i finalment, les amenaces del PP d’impugnació de la votació (sembla que li han agafat el gust a això d’impugnar coses).

Però aqui no acaben les “Hereuades”, el diari digital Crònica.cat es feia ressó avui de l’instal·lació d’uns punts de votació no oficials d’entitats pro-govern, que suposadament s’han ofert per facilitar més llocs on poder exercir el vot. El cas es que automàticament han aparegut algunes veus, denunciant el fet de que el factor voluntari ha estat purament inexistent. N’és un exemple, el cas de la Casa de Múrcia i Albacete, que declaren directament al diari la Vanguardia (a qui també sembla notar-se-li un interès excessiu en desprestigiar aquesta consulta) a través del seu president  Juan García, que ho ha fet perquè “l’Ajuntament m’ho ha manat”.

El que em fa més “gràcia” de tot, és que aquests mateixos que fins fa poc critiquaven les consultes per l’independència per poc serioses  i /o sense cap tipus de legitimitat ni vinculació (fins i tot d’il·legals), ara fant el ridícul amb una consulta convodada des de les institucions (amb prop de 4 milions d’euros de pressupost, xifra totalment esperpèntica si la comparem amb les consultes independentistes), i encara surten a demanar “que defensem la legitimitat de la consulta”.

Realment, senyor alcalde, potser s’hauria de plantejar seriosament fitxar com a assessor de campanya per Convergència, que això, segur que si que ho esta fent de meravella!

Anuncis

One thought on “La vergonya de la Diagonal

  1. Si al senyor Hereu encara li queda quelcom similar a l’honradesa hauria de dimitir.

    I no em refereixo al fet que hauria de presentar la dimissió per totes les irregularitats amb les consultes, els “mals resultats” i el fracàs del nou sistema de votació, no, hauria de presentar-la per haver estat capaç de mentir a la ciutat de Barcelona i als seus ciutadans, davant les càmeres i periodistes. Ja sabem que es menteix, ja sabem que ens enganyen, però fer-ho descaradament en públic és augmentar de categoria!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s